Studio

Studioul Academia de Rock este localizat in Bucuresti, la numai 20 minute de centrul orasului, intr-o zona linistita (Drumul Taberei) fiind optimizat acustic si echipat pentru realizarea unor inregistrari audio-video de inalta calitate.

Studioul propune solutii pentru artisti in devenire (compozitii, orchestratii, aranjamente, asistenta si consiliere muzicala si artistica, transcrieri de partituri), pentru artisti consacrati, dar si colaborari pentru proiecte media (radio, tv), coloane sonore pentru reclame (promouri, spoturi, jingles), muzica de film, albume si proiecte muzicale complete precum si restaurare de sunet sau transferare de pe disc vinil sau banda de magnetofon, videoclip-uri profesionale si spoturi video de prezentare pentru firme si companii.

Studioul Academia de Rock colaboreaza cu artisti si instrumentisti consacrati pentru sesiunile de inregistrari acoperind o paleta larga de stiluri muzicale: folk, country, blues, rock, pop, fusion, jazz sau techno.

Portofoliu: Florin Chilian, Gaz pe Foc, Jar, Nationala de Rock, Adi Manolovici & Syndikate, Raul Carstea, Orange Mobile Phone, Restaurant “La Garaje”, Bistro “Le Theatre”, etc.

Te asteptam la studioul Academia de Rock !

Mai multe informatii la tel. 0766-626656.